• Reisplanner Zweden

Reisplatform voor Zwedenliefhebbers – de reisgroep

Ik liet het eerder al vallen. En voor wie me op de voet volgt is het vast geen nieuwtje meer: ik ben druk in de weer met de creatie van een interactief en dynamisch reisplatform voor Zwedenliefhebbers.

Ik moet toegeven dat ik best wat vaag gebleven ben over wat dat reisplatform nou concreet gaat inhouden. Reden is omdat ik jou in een heel vroeg stadium betrokken heb en er toen nog niet zoveel te vertellen viel.

Hoog tijd om daar verandering in te brengen en een tipje van de sluier op te lichten.

De drie pijlers waarop het reisplatform rust


  • Een reisgroep
  • Heel veel reisherinneringen
  • Een reisplanner

 

Reisplanner Zweden

In dit bericht neem ik de reisgroep onder de loep.

De reisgroep


De Touch of Sweden Travel Community is een Nederlandstalige groep mensen met een gezamenlijke passie voor reizen naar Zweden. Deze reeds bestaande reisgroep zal de krachtige motor vormen achter het toekomstige reisplatform. Leden van deze reisgroep:

  • delen reiservaring met het doel elkaar te inspireren
  • verklappen de reis waar ze al jaren van dromen
  • berichten waar hun reis heen gaat en wat ze gaan ondernemen
  • laten iedereen meegenieten van hun belevenissen in Zweden
  • reizen in gedachte met anderen mee naar Zweden en helpen hen bij vragen
  • helpen anderen hun droomreis waar te maken

Een sociaal en interactief reisplatform


Via moderne technische snufjes zal het reisplatform een interactieve, sociale en daarom leuke plaats zijn om te vertoeven wanneer je van Zweden houdt. Onderlinge communicatie en het delen van informatie is een belangrijk aspect voor zowel de reisgroep als het reisplatform.

Om dit op een vlotte en vertrouwde manier mogelijk te maken, wordt een websiteomgeving gecreëerd waar veelvuldig de connectie met Facebook gemaakt wordt.

Testperiode in samenwerking met de reisgroep


Rome is niet in een dag gebouwd. Deze webapplicatie ook niet. Ik geef mezelf een klein jaartje om een demoversie te maken en deze met hulp van de reisgroep verder klaar te stomen tot een eerste officiële versie.

De hulp van de reisgroep is hierbij bijzonder belangrijk. Het wordt namelijk een reisplatform door en voor Zwedenreizigers. Dus alle tips, ideetjes, opmerkingen, behoeftes en bedenkingen die binnen de groep leven moeten en zullen in rekening gebracht worden ten voordele van de verdere ontwikkeling van het platform.

Lid worden van de reisgroep


Iedereen die op een of andere manier een connectie heeft met Zweden en het plan heeft om in de toekomst naar Zweden te reizen of al een of meerdere vakanties in Zweden heeft doorgebracht is van harte welkom lid te worden. Als lid blijf je via mail op de hoogte van de verdere ontwikkelingen en ontvang je zodra het platform officieel online gaat automatisch een gebruikersaccount.

Facebookgroep


Communiceren met de andere leden van de reisgroep kan nu al via de Facebookgroep Touch of Sweden Travel Community.

Als laatste wil ik jou bedanken om deel uit te maken van mijn online reis. Men zegt dat het niet de bestemming is maar de weg daar naartoe dat reizen zo leuk maakt. En daar ben ik het helemaal mee eens. Zoveel aangename contacten, zoveel nieuwe inzichten, zoveel interessante dingen die allemaal leiden naar zoveel nieuwe mogelijkheden.

Dank je daarvoor!
Katrien ♥


2017-06-28T14:21:45+00:00 Categories: Reisinspiratie|0 Comments

About the Author:

Katrien
Katrien woont en werkt sinds 2009 midden in de bossen van West-Zweden. Onder de naam Touch of Sweden en via tekst, beeld en jouw verbeelding brengt ze Zweden op een persoonlijke en charmante manier dichterbij.

Leave A Comment